About the Blog :3 ♥

Ez a blog az én életemről, élettapasztalataimról és élményeimről szól. Megírom a számomra érdekesebb vagy gondolgodtatóbb kérdésekról a véleményemet. Ha kíváncsi vagy rá, csak nézz be!

Állandó oldalak

Ami csak kell :D

Google PageRank

Érintésre vízből jég!

2013.06.11. 21:45

szerző: AnG

Azta! Egyetlen érintésre jéggé válik a víz! Először én is azt hittem, hogy akmu, de NEM! Csak annyi az egész lényege, hogy 2 és háromnegyed órára (2:45) beteszed a tiszta, szénsavmentes ásványvizet a mélyhűtőbe, majd amikor kiveszed a palackot, egy kicsit ráütsz és máris megkezdődik a varázslat! De, ha csak szimpla csapvízbe öntöd, akkor az is ugyanúgy jéggé válik! Ez valami haláli! 

Címkék: blog kamu vélemény élet közélet újság történet tanulás tökéletes változás angol hangulat honlap élmény akarat igazság környezet csoda profi víz átváltozás tündér tanítás jég bűvész eredeti szemfényvesztés egyéniség varázsló varázslat perfect megtévesztés Balaton

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://angs-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr165356391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katy White 2013.06.20. 13:22:52

varázslat, boszorkányság! de ezt mégis hogyan?! o_O
süti beállítások módosítása