About the Blog :3 ♥

Ez a blog az én életemről, élettapasztalataimról és élményeimről szól. Megírom a számomra érdekesebb vagy gondolgodtatóbb kérdésekról a véleményemet. Ha kíváncsi vagy rá, csak nézz be!

Állandó oldalak

Ami csak kell :D

Google PageRank

Ne felejts el mosolyogni! :)

2013.06.11. 22:32

szerző: AnG

don't forget to smile.jpg

 

Az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy sose felejts el mosolyogni, akármennyire is fájjon az, ami történt, ugyanis minden vég, valiami új kezdete! Sokszor attól tartunk, hogy ez a bizonyos "Új" dolog rossz lesz, de fel a fejjel! Először is, minden nézőpont kérdése; másodszor, pedig nem kell ilyen pesszimistán hozzáállni a dolgokhoz, a jövőhöz. Végülis minek hisszük mi magunkat? Talán valami jósnak/jósnőnek?!

icon az ucozhoz.jpgSokszor egy mosoly, egy kedves szó vagy gesztus nagyon sokat segít, akármilyen aprságnak tűnik is! Lehet, hogy a másiknak pontosan erre van szüksége! Ehhez nem kell senkinek sem gazdagnak, népszerűnek vagy éppenséggelgyönyörűségesnek lennie, csak az számít, hogy a másik személy lássa a szemünkben, hogy ez tényleg szívből adott "ajándék", nem egy "nesze semmi fogd meg jól" típusú!

Szóval, a mai megállaításom szerint a MOSOLY a legfontosabb az életben!

Címkék: csaj szerelem szív hangulat mosoly szeretet smiley gesztus kedvesség srác vigyor

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://angs-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr925356548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása