About the Blog :3 ♥

Ez a blog az én életemről, élettapasztalataimról és élményeimről szól. Megírom a számomra érdekesebb vagy gondolgodtatóbb kérdésekról a véleményemet. Ha kíváncsi vagy rá, csak nézz be!

Állandó oldalak

Ami csak kell :D

Google PageRank

1. Mire jó a post-it papírcetli? Hát a billentyűzet tisztítására!



2. A vécépapír kartongurigájából tökéletes tápkocka-tartó készíthető a csírázó magvaknak. A palántákat aztán nyugodtan el lehet helyezni a földbe, hiszen a papír elbomlik.



3. Nektek is mindig leragad a cellux vagy a szigetelőszalag vége? A megoldás a gemkapocs.



4. Ha nincs otthon gázgyújtó gyufa, a száraz spagettivel is tökéletesen meggyújthatjátok a gyertyát (vagy épp begyújthatjátok a gáztűzhelyet).



5. A készpénzt elrejthetitek az egészségügyi törlőkendők közé (de a papírzsebkendő-csomagban sem keresik a tolvajok). Legalábbis sokkal kevésbé, mint a retikülben vagy a pénztárcában...



6. Szinte hihetetlen, mi mindenre jó egy félbevágott teniszlabda! Ha pedig szemeket is ragasztotok rá, még jól is néz ki.



7. A vécépapír karton tartóhengere már előkerült. Ha sok a mindenféle kábel a háztartásban, akkor is jó szolgálatot tehet.



8. Amikor a telefonotokat töltitek, kapcsoljátok "repülőgép-üzemmódba". Ilyenkor nem csatlakozik a hálózatra, ezért kevesebb energiát fogyaszt - vagyis hamarabb feltöltődik.



9. Kevés a hely a ruhásszekrényetekben? Néhány dobozos üdítő (vagy sör :) letépett "fülével" könnyedén megduplázhatjátok a vállfák számát.



10. A különféle zsinórok hajlamosak megtörni, és így használhatatlanná válhatnak. Ez kivédhető, ha ráhúztok egy rugót, egy használaton kívüli golyóstollból. 



11. Így tudtok egy hajcsattal mindent kipréselni a fogkrémes tubusból.



12. Az áruházakban vásárolt nadrágokkal együtt kérjétek el az akasztókat is, amiken tartják őket. A csíptetőket leválasztva máris egy praktikus eszközt kaptok a félbe hagyott chipses zacskó lezárására - így a chips friss marad. 



13. Négy egyszerű módja a nyakkendő megkötésének.



14. A légmentesen zárható műanyagkancsó arra is tökéletes, hogy a száraz kutya- vagy macskaeledelt frissen tartsa.



15. Ha a zuhanyfüggönyt már kidobtátok, a tartója még mindig jó lehet fogasnak.



16. A sminkecsetek tárolására kitűnő - és esztétikus - egy kávébabbal töltött tartó. De tollakat is állíthattok bele ugyanígy.



17. Édes borokat, pezsgőket, koktélokat hűtsetek le fagyasztott szőlőszemekkel. Sokkal látványosabb és extravagánsabb, mint a jégkocka - garantáltan sikert arattok az ötlettel! 



18. Millió játéka van a kisbabádtoknak? Sebaj, egyszerűen ültessétek bele a játékokkal együtt egy ruháskosárba, és - miután a babát kivettétek - a játékokat is egy mozdulattal kiemelhetitek a kádból.



19. Fogselyemmel tökéletesen vághatóak a torták, lágy sajtok, és minden olyan puha étel, amit késsel nehezen lehet szépen szelni.



20. Nagyon fontos, hogy a laptop alatt járjon a levegő. A karton tojástartó ebből a szempontból a lehető legjobb alátét.

Címkék: csaj 2014 post it original Magyarország

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angs-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr445879678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása