About the Blog :3 ♥

Ez a blog az én életemről, élettapasztalataimról és élményeimről szól. Megírom a számomra érdekesebb vagy gondolgodtatóbb kérdésekról a véleményemet. Ha kíváncsi vagy rá, csak nézz be!

Állandó oldalak

Ami csak kell :D

Google PageRank

Az USA-ban egy rab 4 börtönőrnőt ejtett teherebe. Ez ügyben indult nyomozás során derült fény arra, hogy a rácsok mögött valóságos maffiát létesítettek a börtönőrök és a rabok.

 

Egy Devon White nevű rab ejtette őket teherbe és a 4 várandós nő közül 2 annyira szerelmes lett a férfiba, hogy még a nevét is magukra tetováltatták! Devon és a hölgyek a baltimore-i városi börtön részlegeiben kerültek szorosabb viszonyba egymással. Megesett az is, hogy egy börtönőr ügyelt arra, hogy kolléganője nyugodt körülmények között szeretkezhessen a rabbal. A várandós nők életkora 24 és 31 év között van.

 

Devon nem csak a vonzerejével, hanem luxusautók vásárlásával és gyémántgyűrűk ajándékozásával bolondította magába a nőket. Miután fény derült az ügyre, a nyomozás során kiderült az is, hogy évek óta csempészet és pénzmosás folyik a börtön falain belül, amiben 13 női börtönőr és 7 elítélt vett részt. Főleg kábítószert és mobiltelefont csempésztek.

Címkék: szex love börtön kábítószer szerelem rab csajok pénzmosás terhes luxusautók elítélt csempészet börtönőr

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angs-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr65366941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása