About the Blog :3 ♥

Ez a blog az én életemről, élettapasztalataimról és élményeimről szól. Megírom a számomra érdekesebb vagy gondolgodtatóbb kérdésekról a véleményemet. Ha kíváncsi vagy rá, csak nézz be!

Állandó oldalak

Ami csak kell :D

Google PageRank

Bed Beach - Havanna Loca

2012.11.15. 15:56

szerző: AnG

Erről a zenéről, mindig olyan kedves kis emlékek jutnak az eszembe, mint például az idei osztálykirándulás a Balatonon. Vonattal mentünk és a telefonhoz vittünk kishangfalat, amiről a zenét bömböltettük! Nem egyszer jött is az ellenőr vagy ki, hogy túl hangos és zavarja az utasokat... De most erre mit mondjak? Fiatalok vagyunk, nem?

Címkék: zene vélemény gitár divat éjszaka party változás hangulat vonat emlékek csajok hangszer nosztalgia múlt pasik előzmények osztálykirándulás pletykák régi idők Magyarország Balaton

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://angs-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr84908745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cicca1989 2012.11.18. 17:30:26

Havanna Loca mi loca to loca vanna locca ... :D ♥
süti beállítások módosítása