About the Blog :3 ♥

Ez a blog az én életemről, élettapasztalataimról és élményeimről szól. Megírom a számomra érdekesebb vagy gondolgodtatóbb kérdésekról a véleményemet. Ha kíváncsi vagy rá, csak nézz be!

Állandó oldalak

Ami csak kell :D

Google PageRank

Egyéniség?!

2012.11.25. 00:52

szerző: AnG

egy_nis_g_1353800633.jpg_804x960

Számomra az egyéniség mindigis fontos szerepet töltött be az életemben, stílusomban, demég az ízlésemben is! Nem egyszer történt meg az sem, hogy vettem egy ruhát és 2 hét múlva kijelentettem, hogy én ezt már soha többé nem akarom felvenni, mert mindenki másnak is ugyan ilyen van! Mit is mondjak? Lehet, hogy most azt gondoljátok, milyen idióta vagy még ekkora divatmajmot... -bocsi, ha valamit kihagytam- Itt volt tavaly ez a TESCO-s FILA táska, amit pontokért lehetett megvenni, gondolom emlékeztek. Énnekem már előtte pár évvel meg lett véve egy olyan félvállas, női táska és aztán elárasztották vele az utcákat... Így hogy legyen valaki stílusos és egyedi, ha minden jó cucc ott van a bevásárlóközpontokban, jóformán ingyen?!

Címkék: vélemény segítség történet halál divat ruha éjszaka party változás kapcsolat szív hangulat problémák emlékek szakítás csajok megértés akarat probléma múlt érzések ex pasik hírességek előzmények pletykák hercegnő egyéniség illat régi idők tanúlság tiara lesújtó hír probláma Jolly

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angs-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr404923875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása