About the Blog :3 ♥

Ez a blog az én életemről, élettapasztalataimról és élményeimről szól. Megírom a számomra érdekesebb vagy gondolgodtatóbb kérdésekról a véleményemet. Ha kíváncsi vagy rá, csak nézz be!

Állandó oldalak

Ami csak kell :D

Google PageRank

Budapest...

2014.03.27. 14:16

szerző: AnG

Budapest látványosságaival bizonyítja a Buzzfeed, miért a miénk a legszebb város Európában.

29 budapesti látványosságot mutat be a Buzzfeed nevű amerikai oldal. A képekkel és az ajánlószövegekkel csak egyet akarnak bizonyítani: Magyarország fővárosa egyben Európa legszebb városa is. Híres épületeinken túl gyógyfürdőink, a Cipők a Duna-parton és elképesztően hosszú villamoshálózatunk is belekerült a cikkbe. Nézd meg ide kattintva, milyen helyeket gyűjtött még össze az oldal!

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Letschert

Korábban a CNN állított össze hasonló anyagot, ők nyolc nevezetes épületen keresztül mutatták be, hogy miért a legszebb kelet-európai város Budapest.

Címkék: vélemény történet divat éjszaka változás hangulat emlékek nosztalgia múlt érzések hírességek előzmények egyéniség tanúlság Budapest

Szólj hozzá!

1. Mire jó a post-it papírcetli? Hát a billentyűzet tisztítására!2. A vécépapír kartongurigájából tökéletes tápkocka-tartó készíthető a csírázó magvaknak. A palántákat aztán nyugodtan el lehet helyezni a földbe, hiszen a papír elbomlik.3. Nektek is mindig leragad a cellux vagy a szigetelőszalag vége? A megoldás a gemkapocs.4. Ha nincs otthon gázgyújtó gyufa, a száraz spagettivel is tökéletesen meggyújthatjátok a gyertyát (vagy épp begyújthatjátok a gáztűzhelyet).5. A készpénzt elrejthetitek az egészségügyi törlőkendők közé (de a papírzsebkendő-csomagban sem keresik a tolvajok). Legalábbis sokkal kevésbé, mint a retikülben vagy a pénztárcában...6. Szinte hihetetlen, mi mindenre jó egy félbevágott teniszlabda! Ha pedig szemeket is ragasztotok rá, még jól is néz ki.7. A vécépapír karton tartóhengere már előkerült. Ha sok a mindenféle kábel a háztartásban, akkor is jó szolgálatot tehet.8. Amikor a telefonotokat töltitek, kapcsoljátok "repülőgép-üzemmódba". Ilyenkor nem csatlakozik a hálózatra, ezért kevesebb energiát fogyaszt - vagyis hamarabb feltöltődik.9. Kevés a hely a ruhásszekrényetekben? Néhány dobozos üdítő (vagy sör :) letépett "fülével" könnyedén megduplázhatjátok a vállfák számát.10. A különféle zsinórok hajlamosak megtörni, és így használhatatlanná válhatnak. Ez kivédhető, ha ráhúztok egy rugót, egy használaton kívüli golyóstollból. 11. Így tudtok egy hajcsattal mindent kipréselni a fogkrémes tubusból.12. Az áruházakban vásárolt nadrágokkal együtt kérjétek el az akasztókat is, amiken tartják őket. A csíptetőket leválasztva máris egy praktikus eszközt kaptok a félbe hagyott chipses zacskó lezárására - így a chips friss marad. 13. Négy egyszerű módja a nyakkendő megkötésének.14. A légmentesen zárható műanyagkancsó arra is tökéletes, hogy a száraz kutya- vagy macskaeledelt frissen tartsa.15. Ha a zuhanyfüggönyt már kidobtátok, a tartója még mindig jó lehet fogasnak.16. A sminkecsetek tárolására kitűnő - és esztétikus - egy kávébabbal töltött tartó. De tollakat is állíthattok bele ugyanígy.17. Édes borokat, pezsgőket, koktélokat hűtsetek le fagyasztott szőlőszemekkel. Sokkal látványosabb és extravagánsabb, mint a jégkocka - garantáltan sikert arattok az ötlettel! 18. Millió játéka van a kisbabádtoknak? Sebaj, egyszerűen ültessétek bele a játékokkal együtt egy ruháskosárba, és - miután a babát kivettétek - a játékokat is egy mozdulattal kiemelhetitek a kádból.19. Fogselyemmel tökéletesen vághatóak a torták, lágy sajtok, és minden olyan puha étel, amit késsel nehezen lehet szépen szelni.20. Nagyon fontos, hogy a laptop alatt járjon a levegő. A karton tojástartó ebből a szempontból a lehető legjobb alátét.

Címkék: csaj 2014 post it original Magyarország

Szólj hozzá!

Pozitívan csalódott a New York Times utazási rovatának amerikai újságírója, aki véletlenszerűen választott úti céljául egy első látására a turisták számára nem túl érdekes magyar kisvárost, Mezőberényt.

Címkék: fotó teszt turizmus kép közélet hír hotel város pálinka élmény híresség környezet disznóvágás hírességek idegenforgalom pálinkafőzde New York New York Times Mezőberény

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása