About the Blog :3 ♥

Ez a blog az én életemről, élettapasztalataimról és élményeimről szól. Megírom a számomra érdekesebb vagy gondolgodtatóbb kérdésekról a véleményemet. Ha kíváncsi vagy rá, csak nézz be!

Állandó oldalak

Ami csak kell :D

Google PageRank

Önkéntes szolgálat

2012.11.04. 20:26

szerző: AnG

Európai Önkéntes Szolgálat tagja szeretnék lenni és ezáltal külföldre utazni, ahol közösségi munkát végeznék. Ehhez találtam néhány helyet, csak nem tudok közöttük választani! Ebben kérném a segítségeteket! A két esélyes hely; Belgium és Hollandia! Írnék róluk egy-egy rövid ismertetőt!

 

 

Belgium: Témája a művészet és a kultúra kölcsönös megismerése. Feladat a weblog, szórólapok és plakátok készítése a társszerkesztőknek. Valamint találkozók lennének a kollégákkal, ifjúsági tanáccsal, városi tanáccsal...

 

Hollandia: Pontosan Rotterdam egyik szegény negyedében lenne, ahol változatos munkakörökben kell részt venni! Ilyen például a szabadidős programok szervezése a gyerekeknek, madárketrec takarítás és madáretetés a madár szanatóriumban, gyerekek felügyelete az iskolai menzán, sport programok lebonyolítása és a fogyatékkal élők segítése a munkákban.

Ebben az ügyben szeretném a segítségeteket kérni! Számomra nagyon fontos lenne! A válaszokat a hozzászólásoknál tehetitek meg!

Előre is köszönöm:

Angela ♥

Címkék: vélemény segítség változás kapcsolat lélek szív hangulat problémák önkéntesség Belgium Hollandia

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://angs-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr644889057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csip-csepp · http://nehezesetek.blog.hu 2012.11.10. 21:06:22

Nem is tudom melyiket válaszd, de érdeklődj még sok helyen, csak vigyázz ezekkel a külföldi munkákkal, előzetes, alapos utánajárás kell az ilyesmihez! :)

AnG · http://angs-blog.blog.hu/ 2012.11.11. 09:13:52

@csip-csepp: Igen azt tudom, mert már nem egy ohonlapot néztem végig A-tól Z-ig, meg a küldő szervezetem egyben fogadó szerv is és a főnök a család közeli barátja, úgyhoogy ő is ad tanácsokat, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre... :$ Szerinted boldogulnék külföldön?
süti beállítások módosítása