About the Blog :3 ♥

Ez a blog az én életemről, élettapasztalataimról és élményeimről szól. Megírom a számomra érdekesebb vagy gondolgodtatóbb kérdésekról a véleményemet. Ha kíváncsi vagy rá, csak nézz be!

Állandó oldalak

Ami csak kell :D

Google PageRank

Az IsaDora szemhéjfestékeivel eddig is nagyon meg voltak elégedve az ismerőseim és barátaim, úgyhogy ezt az új kollekciót már alig várják, hogy kipróbálják. Ennek a márkának a palettáján nagyon sok a csillogós. Sokszor szaladunk bele olyanba más márkáknál, hogy silány minőségű festéket kapunk. Mit értek ez alatt? Biztos hogy már sokan jártatok Ti is úgy, hogy megvettetek egy csillámos szemhéjfestéket, de amint lekerült a festékpalettáról az első réteg, többé sosem csillogott. Ilyenkor finoman szólva átvernek minket.. Na pont ez jellemzi a silány minőséget... Az IsaDorával még sose jártak így az ismerőseim se meg én sem. Egészen elképesztő mennyiségű csillámot tesznek ezekbe a festékekbe, a pigmentáltságukról már nem is beszélve. Úgy fest  hogy ezt még mindig van hova fokozni! Most kijöttek egy új kollekcióval, ami az Eyephoria nevet kapta. A nevéből is következik, hogy valami álomszerű dologra számíthatunk.


Egyedülálló textúrája finom átmenet a púder és a krémes állag között. Leheletfinoman simul rá a szemhéjra, könnyedén árnyalható, kivételesen tartós, és nem csomósodik össze. Használható nedvesen és szárazon is: száraz applikátorral felkenve finoman csillogó, lágy fémes hatást kelt a szemhéjon, nedves applikátorral pedig intenzív metál ragyogás az eredmény.

Az ígéretek szerint, nagyon tartós, jól satírozható és nem csomósodik. Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok rájuk! :)

Ezeknek a szemhéjfestékeknek az ára 3 790 forint, ami talán picit sok, tekintve hogy csak egy árnyalatot veszünk, viszont a minősége várhatóan kárpótolni fog minket az "elpazarolt" exrta pénzösszegekért!

Címkék: segítség divat ruha éjszaka party hangulat csajok szem douglas szín érzések profi pasik smink hírességek tanítás hercegnő illat szemfesték csillogós isadora tanúlság szemfestés szemhéj szemhéjfesték szemhéjpúder csillám csillámos

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://angs-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr585183127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katy White 2013.05.06. 09:53:43

ahww ilyen nekem is kell! :3
süti beállítások módosítása