About the Blog :3 ♥

Ez a blog az én életemről, élettapasztalataimról és élményeimről szól. Megírom a számomra érdekesebb vagy gondolgodtatóbb kérdésekról a véleményemet. Ha kíváncsi vagy rá, csak nézz be!

Állandó oldalak

Ami csak kell :D

Google PageRank

Aki szeret...

2012.11.19. 16:31

szerző: AnG

Aki szeret nem fogja elvárni tőled, hogy úgy viselkedj, ahogy ő akarja, hanem... mosolyog, amikor látja, hogy egyedi vagy.

Aki szeret, nem fogja elvárni, hogy úgy élj, ahogy ő jónak gondolja, hanem örömmel látja, ahogyan élsz.

Aki szeret, nem akarja elvenni a szabadságodat, hanem örül annak, aminek te is örülsz.

Aki szeret, nem akar ujjal mutogatni rád, hogy te rontottad el az életét, hanem megköszöni, hogy mellette vagy és tanítod őt.

Aki szeret, átölel bármikor, tiszta szívvel, minden ok nélkül, mert szeret!

Szerintem ez pontosan így igaz, ahogy van! Ha valaki igazán, és tiszta szívéből szeret, nem akarja, hogy másmilyen legyél, hanem azt szereti, aki vagy! Ha át akar alakítani akár külsőleg, akár jellemre vagy stílusra, hagyd ott, mert nem szeret igazán! Van, aki könnyen kiszúrja az ilyen személyeket, mások sokat szenvednek miattuk... Én ez utúbbiba tartozom sajnos.

És ti? Milyen tapasztalataitok vannak? 

Címkék: zene vélemény család vita történet love divat ruha éjszaka csók party változás szerelem kapcsolat lélek verekedés szív hangulat problémák emlékek szakítás csajok nosztalgia megértés akarat probléma múlt érzések pasik parfüm előzmények pletykák hercegnő szülők illat puszi tanúlság tiara lesújtó hír probláma

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angs-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr84914898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása