About the Blog :3 ♥

Ez a blog az én életemről, élettapasztalataimról és élményeimről szól. Megírom a számomra érdekesebb vagy gondolgodtatóbb kérdésekról a véleményemet. Ha kíváncsi vagy rá, csak nézz be!

Állandó oldalak

Ami csak kell :D

Google PageRank

Apuci pici lánya

2012.11.11. 09:11

szerző: AnG

I'll always be my daddy's girl.gifLehet, hogy már nem vagyok olyan kislány, de én úgy érzem, hogy mindig Apuci pici lánya maradok. Igenis bevallom, nagyon szeretem az apukámat, mert ő igazán megért, sokkal jobban, mint anya... Sokkal több mindent meg enged, de ez csak mellékes dolog! Nem egyszer megesett az is, hogy apu beszélte rá anyut, hogy elmehessek a buliba. Bár, nem úgy nőttem fel, mint egy kis királylány, mert eléggé fiús voltam, és most is inkább sportosan öltözködök, de talán csak itt a blogban nyilatkozik meg a hercegnős énem. Apa sokat mesélt a fiatalkori élményeiről, élettapasztalatairól. Többek között azt is elmesélte, hogy még középiskolás tanuló volt és tatámmal járt dolgozni.

Egyik télen, amikor egy távolabbi városban volt bulizni még tató Pannónia motorjával, vállalta a felelősséget, hogy ő nem vezet ittasan, ezért nem is fog alkoholt fogyasztani.De azt már minden fiatal megtapasztalhatta, hogy a haverok kölcsönösen itatják egymást. Apa eleinte még tudott nemet mondani, de utánny kísértésbe esett. A pia is csak úgy itatja magát és apuci egy picit becsiccsentett. Megvárta, amég egy kicsit kijózanodik, amelyben, mint a jó barátok segítettek neki. Végül sikerült! Elmúlt az alkohol hatása! De annyir a bűntudata volt apának, hogy nem mert felülni a motorra, hanem inkább 40 km-en át tolta hazáig azt a nagy motort. Hajnali 5 órára ért körülbelül haza, amikor tatám felkelt és munkába készülődött. Mint előtte való este megbeszélték, hogy apu is megy tatóval dolgozni, úgy is lett. Aznap este apa egy szemhunyásnyit se aludt és kemény fizikai munkát végzett másnap. Egy keményen dolgozó munkás ember volt és apuci minden hétvégén (szombat, vasárnap) járt vele melózni.

daddy's little girl.gif

Ez csak egy történet volt a sok közül, amiket mesélt, de én egy életre megjegyeztem. Tanultam is belőle, hogy amit akarunk, mindent meg lehet állni csak az akarat kell, hogy meglegyen! Habár, neki nem sikerült kiállnia a próbát, mégis úgy érzem, jó példát mutatott mindannyiónk számára!

Nem tagadja se ő, se én, hogy nem volt olyan hogy berugott, mert igenis volt, mégse lett belőle alkoholista! Szokott inni egy évben kb kétszer akkor is csak egy kis vörösbort Egerben. 

Röviden ennyi lenne. Nagyon tisztelem és felnézek rá - és nem csak azért, mert magas! - és nagyon szeretem, mint egy lány az édesapukáját!

Címkék: vélemény motor család történet tata alkohol anya apa éjszaka kapcsolat részeg emlékek nosztalgia megértés akarat múlt pasik hercegnő szülők rokon tanúlság Eger Pannónia

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://angs-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr294901435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cicca1989 2012.11.18. 17:30:30

Jajj Apuci pici lánya!
Tényleg olyan vagy, már csak a blogodból ítélve is. A történet tényleg nagyon tanúlságos volt mindenkinek. De lehet, hogy mégis csak hercegnő vagy! :D
süti beállítások módosítása