About the Blog :3 ♥

Ez a blog az én életemről, élettapasztalataimról és élményeimről szól. Megírom a számomra érdekesebb vagy gondolgodtatóbb kérdésekról a véleményemet. Ha kíváncsi vagy rá, csak nézz be!

Állandó oldalak

Ami csak kell :D

Google PageRank

Szünet ^-^

2013.06.14. 14:00

szerző: AnG

summer-holiday-20102.jpg_345x304

Ma hivatalosan is megkezdődik a nagybetűs NYÁRISZÜNET! Lassan egy hónapja -de van, aki már a tanév eleje óta- várja, hogy elhangozzék az a bűvös mondat az igazgató úr / igazgató nő szájából; "Ezennel a 2012-es 2013-as tanévet hivatalosan is lezárom!" Ekkor minden diák megkönnyebbül, (kivéve a pótvizsgázókat és az érettségizőket, akiknek nagyon sok siket kívánok!) szabadnak érzik magukat és indulhat a bulizás, nyaralás, lazítás. Ilyenkor még össze-össze járnak az osztálytársak, ilyenkor szakítunk időt, a rége vagy csak nagyon ritkán látott barátainkra, barátnőinkre. Ugyanakkor kezdünkmegfeledkezni a tanulásról és az iskolában tanultakról. 

Ez a 2 és fél hónap sokkal gyorsabban eltelik, mint egy tanítási hét, vagy legalábbis úgy tűnik! Amikor szeptemberben bészélgetünk az osztálytársaimmal, akkor döbbenek csak rá igazán, hogy igenis sok mindent tettem a szünetfolyamán! Egy hét nyaralás itt, 2 hét nyaralás ott, kis nyársalás, pici grillezgetés, pár napos sátrazás a folyópaton a közeli ismerősökkel, a temérdek sok party, a rengeteg strandolás és sorolhatnám, hogy még miket szoktam csinálni egy átlagos nyáron.

De mindez most lényegtelen... Csak szeretnék mindenkinek tartalmas, élményekben, utazásokban és kalandokban gazdag, hosszú nyári szünetet kívánni! :)

Címkék: zene vélemény történet divat éjszaka party szerelem nyár hangulat emlékek csajok szünet nosztalgia múlt érzések pasik parfüm egyéniség nyáriszünet

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://angs-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr575356584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katy White 2013.06.20. 13:23:19

tanév eleje óta ezt vártam *-* de tényleg olyan gyorsan elröppen a nyár :'( és valóban csak utólag jövünk rá mennyire fantasztikus is volt! :(( remek cikk <3
süti beállítások módosítása