About the Blog :3 ♥

Ez a blog az én életemről, élettapasztalataimról és élményeimről szól. Megírom a számomra érdekesebb vagy gondolgodtatóbb kérdésekról a véleményemet. Ha kíváncsi vagy rá, csak nézz be!

Állandó oldalak

Ami csak kell :D

Google PageRank

Profi fotós!

2013.03.29. 19:15

szerző: AnG

Egy profi fényképész egy táj előtt nem csak kattint a gépével, hogy legyen egy szép, kedves emléke és egy úgymond "bizonyíték", hogy ő igenis ott járt! Természetesen ez is fontos, de egy igazi profi, pár pillanat alatt olyan fényképet tud készíteni, hogy akárki is nézi, úgy fogja érezni, mintha abban a pillanatban is ott állna és a saját szemeivel látná.

A kiemelkedő fotóst az különbözteti meg a többitől, hogy a nézőt is bele tudja helyezni a fotóba, hogy nem csak leképezi az adott témát, hanem át tudja adni annak hangulatát, atmoszféráját és ily módon érzelmet, gondolatot ébreszt. Nem kell hozzá sok, mind képesek vagyunk rá, egyszer. Vagy kétszer. Véletlenül. 


A profi ezt tudatosan csinálja. Bernd Edgar Wichmann vérbeli profi Németországból, aki szabadúszó fotósként a legnagyobb hírlapoknak és ügynökségeknek dolgozik és emellett természetesen készít képeket saját és mindannyiunk szórakoztatására megrendelők nélkül.


Outdoor címszó alatt futó képei egészen sajátos hangulatúak, a súlytalanság és végtelen szabadság érzetét keltik a nézőben a végtelen horizont látványát szűkítő tereptárgyak teljes hiányával és néhány izgalmas részlet megtartásával.






Forrás: http://outline.blog.hu

Címkék: fotó vélemény kép élmény táj fénykép profi hivatás hivatásos

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://angs-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr985183109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katy White 2013.05.06. 09:53:42

azta k*rva! hogy lehet ilyen rohadt jó képeket csinálni? O.o
süti beállítások módosítása