About the Blog :3 ♥

Ez a blog az én életemről, élettapasztalataimról és élményeimről szól. Megírom a számomra érdekesebb vagy gondolgodtatóbb kérdésekról a véleményemet. Ha kíváncsi vagy rá, csak nézz be!

Állandó oldalak

Ami csak kell :D

Google PageRank

2012 november 27-én született a Buffalo-i állatkertben egy medvebocs, aki csak pár hónaposan, idén március elején került a nagyérdemű közönség számára való bemutatásra. Pillanatok alatt sikerült belopnia magát az emberek szívébe! 

Ahhoz, hogy a kis jegesmacinak a legotthonosabb és legideálisabb környezetet tudják neki és családjának létrehozni, az állatkertnek rengeteg sok pénzre van szüksége. A kifutóra már több, mint 14 millió dollárt sikerült összegyűjteni, de mindennek ellenére még 4 millió dollár hiányzik a kifutó teljes költségeinek fedezéséhez. Ezért az intézmény dolgozói adománygyűjtésbe kezdtek, így mozgósították a helyi embereket és szociális szervezeteket is, hogy Buffaloban maradhassanak a jegesmedvék. 

A bocs még túl kicsi ahhoz, hogy a kifutóra kiengedjék, de a látogatók így is meg tudják nézni. Minden nap déltől három óráig lehetőség nyílik egy tévén keresztül megkukkantani az állatkert falai között, hogy épp mit csinál a hófehér "cukiság".

Mutatnék nektek róla egy kis videót, majd néhány képet is!

 



Címkék: állat állatkert jegesmedve bocs adomány Buffalo adomáygyűjtés

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://angs-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr355183060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katy White 2013.05.06. 09:53:42

kicsi pici jegemacikák *-* ♥
süti beállítások módosítása