About the Blog :3 ♥

Ez a blog az én életemről, élettapasztalataimról és élményeimről szól. Megírom a számomra érdekesebb vagy gondolgodtatóbb kérdésekról a véleményemet. Ha kíváncsi vagy rá, csak nézz be!

Állandó oldalak

Ami csak kell :D

Google PageRank

haat_nem_minden_az_aminek_latszik_1363537849.jpg_403x403

Sokan nem azok, akiknek mutatják vagy mutatni akarják magukat. De előfordulhat az is, hogy csak szimplán nem ismerik az illetőt, túl régen látták, vagy nem igazán érdeklődtek eddig iránta. Na most hasonló helyzet álltt itthon elő! Természetesen nem kötök mindent a szüleim orrára, ahogy ezt a tényt sem, amit most így on-line publikusan nem igazán részleteznék... Annyi a lényeg, hogy nagyot csalódtak bennem, csak mert nem tájékoztatom őket minden egyes apró lépésemről, döntésemről... Ezért most volt nálunk egy nagy családi ebéd, ahol anya közhírré tett MINDENT! Nagyon örültem neki... Már rögtön az újságba is írjuk bele, mi?!

Röviden ennyi lenne az itthoni helyzet!

Címkék: blog család közélet vita hír alkohol anya apa online éjszaka szerelem kapcsolat szív hangulat problémák szakítás csajok honlap akarat probléma múlt érzések előzmények pletykák hercegnő egyéniség szülők rokon probláma

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://angs-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr495139732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katy White 2013.05.06. 09:53:38

van ilyen... sokan engem se ismernek eléggé... :/
süti beállítások módosítása