About the Blog :3 ♥

Ez a blog az én életemről, élettapasztalataimról és élményeimről szól. Megírom a számomra érdekesebb vagy gondolgodtatóbb kérdésekról a véleményemet. Ha kíváncsi vagy rá, csak nézz be!

Állandó oldalak

Ami csak kell :D

Google PageRank

Gumimacik másként…

2013.03.05. 19:08

szerző: AnG

Habár, az ember egy csillárt úgy választ ki, hogy az a legtöbb dologhoz, legyen az bútor, vagy csak egy dísz a szobában. A lényeg az, hogy ne kelljen állandóan cserélgetni. Legyen egyszerű, semleges színű s divatos! Bár, úri kastélyokban azért vannak bizonyos követelmények, mint például a kristálycsillár….

2.jpg

Egy  Kevin Champeny nevű férfi egy kicsit átértelmezte a Haribo által gyártott gumimacik szerepkörét, illetve a csillár egyszerűségét. Így bárki egy kis életet és gyerekességet vihet a szobába, anélkül, hogy bármi haszontalan és felesleges dolgot vásárolna otthonra.


5.jpg

A csillárnak ámulatba ejtő színvilága is tökéletesen idézi a gyerekkor világát, a gumimaci minta, pedig az édes emlékeket! És mindez tökéletes gömbformát alkotva csüng le a plafonról. Két féle méretben lehet kapni;3000 és 5000 maciból álló gömböt.

8.jpg

 9.jpg 

A gumimacik természetesen nem valódi gumicukorból, hanem akrilból készültek, teljesen visszaadják a valódi édesség hatását, amibe a legszívesebben beleharapnék. 

 

Címkék: vélemény történet divat éjszaka változás szív hangulat sztárok csajok érzések hírességek gumimaci gumicukor hercegnő egyéniség puszi tiara

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angs-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr165116992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása