About the Blog :3 ♥

Ez a blog az én életemről, élettapasztalataimról és élményeimről szól. Megírom a számomra érdekesebb vagy gondolgodtatóbb kérdésekról a véleményemet. Ha kíváncsi vagy rá, csak nézz be!

Állandó oldalak

Ami csak kell :D

Google PageRank

A modellkedés hátrányai

2013.01.01. 15:38

szerző: AnG

Sokan csak úgy gondolják, hogy ezek csak fényképek és nem is vaeszik komolyan ezt az egész modellkedést. Mivel úgy vannak vele, hogy majd ki lesznek javítva a hibák (kövérség, bőrhibák...) photoshoppal. De akik már régebbóta űzik az ipart, és valóban érdeklik, komolyan veszik, akár egy másodállást, azok tudják, hogy nem ugyanaz a nagyon javított kép, mint az igazi, amibe csak alig-alig kellett belejavítani.

Viszont sokan már túlzásba viszik a szépítkezést és annyi festéket kennek magukra hétköznap, hogy tönkre teszik vele a bőrüket, eltömítik a pólusaikat, amitől pattanásosak vagy miteszeresek lesznek. De térjünk a tárgyra! A modellkedéshez szükség van bizonyos adottságokra és ehhez nem elég a csinos kis pofika! Ez a szakma ennél sokkal, de sokkal többet igényel ennél. Természetesen a szép arc nem hátrány, de kell hozzá a megfelelő alak is. Sokan ezt túlságosan is komolyan veszik. Még a karcsúak között is van olyan, aki azt mondja, hogy "Kövér vagyok!" vagy azt, hogy "Karácsonykor felszedtem 2 kilót azt most le kéne dobni a következő portfólió lelőtt!"... Eleinte még csak-csak meg vannak elégedve az alakjukkal, de az idő múlásával egyre elégedettlenebbek és elégedettlenebbek lesznek. Sokk modellnél ez anorexiához* vagy bulímiához** vezet.Ezekből nagyon nehéz kigyógyulni, ezért senkinek sem kívánom! Sokaknak nem is sikerül meggyógyulniuk, és egész hátralévő életükben pszihológushoz járnak, de vannak, akik emiatt kórházba is kerülnek, mert a szervezetük nem kap elég tápanyagot és energiát. Egy nem sportoló ember napi energiaszükséklete is 7500kJ.

 

 

*Az anorexia az, amikor az illető nem eszik, csak nagyon keveset, mondván, hogy "figyel az alakjára"

** A bulímia, viszont az, amikor teli eszi, már jóformán teli tömi magát, aztán bevesz egy tablettát és megy is az illemhelységbe hányni. (Ez akár a depresszió egyik mellékhatása is lehet.)

Címkék: vélemény segítség vita történet love alkohol facebook divat ruha éjszaka party változás szerelem lélek szív hangulat problémák sztárok szakítás csajok megértés akarat probléma múlt érzések pasik hírességek előzmények pletykák hercegnő egyéniség régi idők puszi tanúlság tiara Carly Rae Jepsen borítókép lesújtó hír Selena Gomez

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angs-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr484990450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása